Könyvtár

augusztus 04, 2010
Újra ellátogattam a könyvtárba, hosszas böngészés után íme az eredmény:

-Alice Hoffman - Hetedik mennyország, Itt a földön (ez az utolsó 2 Alice H. könyv amit még nem olvastam - mondjuk nem nehéz, mert ugye csak +2 van ezen kívül (A tizenharmadik boszorkány és az Átkozott boszorkák).
Szégyen és gyalázat, hogy csak ennyi könyvet fordítottak le az írónőtől, pedig még olyan sok jó könyve megjelent - de erről amadea és kedves blogos társai már felhívták a figyelmet - és eredménytelenül lobbiztak a magyar kiadónál is :( :( :( Nem hiszem el, hogy ne lennénk Magyarországon annyian, hogy ne lenne érdemes lefordítani Alice H. regényeit.

- Philip Pullman - Északi fény (a filmváltozat elvarázsolt, kíváncsi voltam az könyvre is)
- Nora Roberts - Örvénylés (mert New England-i, és titokzatos, múltidézős -lásd a korábban ajánlott molyos polcomat - még mindig várom a tippeket, a hasonló témájú könyvekkel!!!) Amúgy Nora Robertstől még nem olvastam semmit, nagyjából annyit tudok róla, hogy sok romantikus könyve megjelent, ezért be kell valljam nem is vonzott- ponyvagyanúsnak tűnt, de most próbát teszik vele :)
- Audrey Nieffenegger - Az időutazó felesége (a tavalyi év nagy kedvence -legalábbis könyvolvasósblogos körökben :). Sikerült egy ronda zöld 2!! kötetes Ulpiusos példányra lecsapnom ... miért nem fért bele 1 kötetbe?? :)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.