Book A Sloth Club - mintadoboz!

október 13, 2017
A hét elején már nálam és több bloggernél is láthattátok, hogy megkaptuk a Book A Sloth Club első - még minta - dobozát.
Dóri / theodora (@dora_w89) által megosztott bejegyzés,

Az egyre bővülő honlapon már olvashattok információkat a tényleges első dobozról, aminek a témája az "Álom és Varázslat" lesz; és mától rendelhetitek meg november 5-ig. Érdemes sietni, mert csak 100 db lesz készleten! ;)

Na de mire számíthattok, mit fog rejteni egy Book A Sloth Clubos doboz?

Lényegében minden könyves feliratkozós doboz egy könyvet és az ahhoz kapcsolódó kényeztető vagy szórakoztató termékeket tartalmaz. 

A mintadobozunk témája az állatok voltak, így ehhez kapcsolódóan egy állatos regény, képeslapok, mancsos könyvjelző volt benne. Ezt egészítette ki extra módon Lauren Fern Watt kézzel írt üzenete, akinek a regényét (Egy ​kutya bakancslistája) rejtette a doboz illetve egy könyv olvasása mellett mindig jól jön a tea, vagy egy kis keksz. A relaxáció csúcsát pedig a Lush fürdőbomba szolgáltatja, ami a finom citromos illatával betöltötte a dobozt!

Nézzétek meg a videómban pontosan miket is találtam:

A doboz már itthon sérült meg, nagy volt az érdeklődés a családban, hogy mit is rejt a cuki lajhár :D A posta amúgy sérülésmentesen és gyorsan leszállította, a doboz tartalma pedig szépen volt összeállítva. Nekem összességében tetszik. A regény is jó választás volt, mert attól függetlenül, hogy eddig nem akadt meg rajta a szemem, molyon szép értékeléseket kapott, szóval rávesz a konfortzónatágításra is! :)


Kinek ajánlom, hogy rendeljen ilyen dobozt?
- mivel elsősorban YA regényeket fognak beletenni, így a téma szerelmeseinek,
- ajándékba is szuper lehet,
- aki szeret új dolgokat kipróbálni - könyvtől az ételeken át, a szépségápolási termékeken keresztül :) 

Izgalmasak lesznek a következő dobozok is, mert keresnek kézműveseket is, akiknek a termékét belerejthetnék a dobozba, ill. magánkiadású könyvek íróinak jelentkezését is várják. A honlapon lehet jelentkezni és könyvet is ajánlhatunk!

Ha szeretnétek ilyen dobozt rendelni akkor most tudok adni egy 10%-os kuponkódot, ami új vásárlónak és 1 doboz megvásárlásához ad kedvezményt:
HAAUNASY572I

Érdemes rendelni már csak azért is, mert az első 150 vásárló között 1 db londoni hétvégét is kisorsolnak! (A csomag tartalmaz két repülőjegyet oda-vissza (Ryanair) és 1 éjszaka szállást a Paddington közeli Abbey Court Hotelben reggelivel.) 

További információk:
Honlap: http://www.bookasloth.club/
Facebook: https://www.facebook.com/bookaslothclub
Instagram: https://www.instagram.com/bookaslothclub/

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.