Sarah Andersen - Big ​Mushy Happy Lump

Milyen jól időzítettem ezzel a képregénnyel! Majdnem egy éve olvastam és írtam az 'előző' részről, az Adulthood Is a Myth-ről, ami magyarul is megjelent Felnőni kiábrándító címen. A folytatás nemrég jelent meg Amerikában is, és a magyar kiadás (Puha ​Boldog Puffancs) is már előrendelhető (április 21-én fog megjelenni). 

Ebben a gyűjteményben ismét olyan képkockák és élethelyzetek jelennek meg, amik ismerősek lehetnek az olyan introvertált embereknek, mint amilyen én is vagyok. Sarah ennek minden végletességét bemutatja, nagyon frappánsan és humorosan.
Sarah Facebook oldaláról
A fő téma most az öltözködés, a testkép, de a kommunikációs helyzetek, a rajongás, a generációk közti problémák is megjelennek.

Amiben újdonság volt az előzőhöz képest, hogy a gyűjtemény végén Sarah több képkockához kommentárt is írt, amiben elmesélt röviden egy-egy helyzetet amivel megküzdött, és így betekintést adott egy-egy jelenet születéséhez. Nekem tetszettek ezek a részek is.

Imádtam minden oldalát, és most is gyorsan végigolvastam. Szeretném mindkét kötetet a polcomon tudni, de még hezitálok, hogy angolul vagy magyarul szerezzem be :D

5/5

Kiadó: Andrews McMeel
Kiadás éve: 2017
Oldalszám: 126
Borító: 5/5

Fülszöveg:
Swimsuit season is coming up! Better get beach-body ready! Work on those abs! Lift those butts! …Um, or how about never mind to all that and just be a lump. Big Mushy Happy Lump! Sarah Andersen's hugely popular, world-famous Sarah's Scribbles comics are for those of us who boast bookstore-ready bodies and Netflix-ready hair, who are always down for all-night reading-in-bed parties and extremely exclusive after-hour one-person music festivals. In addition to the most recent Sarah's Scribbles fan favorites and dozens of all-new comics, this volume contains illustrated personal essays on Sarah's real-life experiences with anxiety, career, relationships and other adulthood challenges that will remind readers of Allie Brosh's Hyperbole and a Half and Jenny Lawson's Let's Pretend This Never Happened. The same uniquely frank, real, yet humorous and uplifting tone that makes Sarah's Scribbles so relatable blooms beautifully in this new longer form.

Megjegyzések