Top5 - 2016-2017 téli olvasmányai

február 26, 2017
Az utóbbi három hónapban elég sokat olvastam ismét, de kevesebb 5 pontos olvasmány közül tudtam most válogatni, mint amire számítottam. Viszont mindegyik könyv más műfajt fed le, ami elég jól mutatja, hogy igyekszem változatosan olvasni :D

Almási Kitti - Bátran élni: most először olvastam a népszerű pszichológustól, megfogott mert jól és érthetően ír. Szeretném majd valamikor élőben is megnézni egy előadását és persze még olvasni is tervezek tőle.

Lauren Graham - Talking ​As Fast As I Can: a januárt a memoároknak - is - szenteltem, LG könyvét angolul olvastam és jobban megfogott, mint Tina Fayé. Hiába, főleg az tetszik az embernek, akinek ismeri is a munkásságát és értékelni tudja a 'kulisszatitkokat', amiket megoszt.

Banana Yoshimoto - Viszlát Cogumi!: egy új szerző, akinek elég gyorsan el is kezdtem végigmenni a magyarul megjelent könyvein. A Kitchennel kezdtem, de ez a könyv jobban tetszett. Pár napja fejeztem be a harmadikat tőle, a Csipkerózsika-álmot, ami nem fogott meg annyira, már csak egy vár rám. 

Edward Rutherfurd - New York: szintén egy számomra új szerző és egy igazi monstrum kötet, ami a kis megakadást az elején leszámítva nagyon olvastatta magát. Jó visszagondolni rá, nem csak a történetre, hanem az ágyban töltött órákra is 'vele'. :D

Menyhért Anna - Egy szabad nő: emiatt a könyv miatt kristályosodott ki számomra, hogy szeretem a regényes életrajzokat. Remélem megjelenik a kötet folytatása is, addig is gyűjtögetek még hasonló könyveket (itt is köszönöm az eddigi ajánlásaitokat!).

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.