Új Keri Smith könyvek magyarul

szeptember 20, 2016
Ahogy a szeptemberi terveimben írtam, szerettem volna egy új videót készíteni a naplóm aktuális állapotáról. Közben láttam a megjelenések között, hogy jön magyarul két Keri Smith könyv, így most ezeket is ebben a bejegyzésben mutatom meg. (Aki követi a blog Facebook oldalát ott már láthattátok ezt a hírt.)

Nyírd ki ezt a naplót mindenhol - új feladatokkal
Megjelenik: 2016.09.19., 1999 Ft, Maxim Kiadó
"Keri Smith ismét próbára teszi a kreativitásodat. Már kinyírtad a naplót? Tedd meg újra! Imádni fogod ezt a könyvet is, mert csupa meglepetés. Vadonatúj, izgalmas, szórakoztató, vicces és meghökkentő feladatokkal csábít, hogy elkészítsd a saját könyved. Tedd próbára a fantáziádat, és add át magad a képzeletnek! Alkoss vagy tedd tönkre, a lényeg, hogy kedvedet leld benne. És ez a csoda most végre a zsebedben is elfér!"
Mivel annyira bejött nekem ez a napló, ezért nem is kérdés, hogy megveszem az új kiadást is. Ahogy nézem ezt tényleg magunkkal tudjuk vinni, mert kisebb lesz. 

Több mint egy könyv (This ​Is Not a Book)
Megjelenik: 2016.11.14., 2999 Ft, Maxim Kiadó
"Ez a pár oldal nélküled nem létezik. Általad lesz teljes ez a könyv. Légy bátor, használd a képzeleted, és engedd szabadjára a fantáziád! A feladatok mellett vicces és kreatív képek is inspirálnak. Lépj ki a hétköznapok megszokott világából, és fedezd fel magadnak ezt a páratlan lehetőséget! Olvasd el az utasításokat, és tedd, amit éppen érzel! A végeredmény csak rajtad múlik. VIGYÁZAT! Csak gyakorlott Nyírd ki ezt a naplót! felhasználóknak."
A könyveket előrendelheted a kiadó oldalán.

És a legutóbbi videó a naplómról (ez lett az eddigi leghosszabb :D)

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.