Akcióvadász - a Könyvfesztiválra

április 23, 2015
Aki idén nem tud, akar elmenni a budapesti könyvfesztiválra, annak érdemes most körülnéznie a kiadók webshopjaiban, mert ő gondolnak most is az otthonmaradókra.

A Maxim kiadónál minden (!) könyvük elő/megrendelhető 30%-al olcsóbban, és két könyv után már postaköltséget sem kell fizetni!
"A XXII. Budapesti Nemzetközi Könyvfesztiválra (2015. április 23–26.) megjelenő újdonságaink 30%-os kedvezménnyel előrendelhetők!
Minden korábbi gyermekkönyvünk, ifjúsági és felnőtt regényünk most szintén 30%-os kedvezménnyel megrendelhető!
Akciónk keretében 2015. április 22-ig 30%-os kedvezménnyel rendelhetitek meg a listában található regényeinket akár postaköltség nélkül!
- A Könyvfesztiválra akár helyszíni átvételt is kérhettek! (Ez esetben már 1 könyv vásárlásakor sincs postaköltség, és akár április 23-án olvashatjátok a várva várt regényeket.)
- Egy könyv rendelése esetén 800 Ft a postaköltség, de ha legalább két könyvet rendeltek, akkor NINCS POSTAKÖLTSÉG.(GLS-sel történő kiszállítás esetén leghamarabb április 28-ra kérhetitek a regényeket.)
- Akciónk 2015. április 22-én éjfélig tart."
Az Agave szintén nagyon jófej - 35%-al olcsóbban tudjátok előrendelni a friss megjelenésű könyveiket.

Könyvudvar "A Könyvfesztivál ideje alatt (2015. április 23. éjfél és 26. éjfél között) a vásárlást megkönnyítendő, a 3.000,- Ft feletti rendelések költségeit Pickpackpontra és postán maradóra történő szállítás esetén a Könyvudvar állja (Az akció más kedvezménnyel -pl. viszonteladói- nem vonható össze). Ha futár viszi a csomagot, akkor 10.000,- Ft felett ingyenes a kézbesítés.

Partvonalnál 30 könyv 40%-al olcsóbban kapható ;)

E-könyv.hu - több kiadó ekönyve kaphatók nagyobb kedvezménnyel

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.