Nyereményjáték a Dream-válogatással

október 24, 2012
Ha már megszereztétek a Maxim Kiadó új könyvei közül valamelyiket, akkor az alábbi facebookos linken regisztrálva akár egy wellness-hétvégét is nyerhettek! ;)
"Olyan helyre vágytok, ahol a teraszról gyönyörködhettek a tóparti naplementében? Ahol egy kicsit megfeledkezhettek a hétköznapi gondokról, eltávolodhattok a város zajától és igazán feltöltődhettek? A négycsillagos Hotel Corvus Aqua a Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdővel összeépítve kínálja pihentető, gyógyító és üdítő szolgáltatásait.
Vegyetek részt nyereményjátékunkban, és nyerjétek meg a hat darab, kétéjszakás wellness hétvége egyikét két fő részére, félpanziós ellátással az egyedülálló környezetben fekvő négycsillagos hotelbe! (www.hotelcorvus.hu)
 Már összesen hat regénnyel (öt újdonságunkkal és az Angyalsorssal is) regisztrálhattok a játékba! További három beharangozott újdonságunk a hónap végén jelenik meg! Ha megvásároltátok a Dream válogatás vagy a HiStory válogatás legalább egy kötetét, már nincs más dolgotok, mint elolvasni és elfogadni a nyereményjáték szabályzatát és regisztrálni, amelyet a fenti Wellness Nyereményjáték gombra, vagy az alábbi linkre kattintva tehettek meg: http://www.facebook.com/DreamValogatas/app_190322544333196
Játsszatok a Dream válogatással a kétfős wellness hétvégék egyikéért!"

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.