TOP 5 - Április

április 29, 2012
Egy újabb rovatot izzítok be, tessék figyelni :) Mivel a blogom már jó ideje megvan (lassan 4 év! :D), ezért a korábbi évek bejegyzéseit fogom ajánlani, vagyis most a 2010. áprilisában olvasott könyveket emelem ki.

Na lássuk azt, az öt könyvet, ami a legjobban tetszett, és amit bátran ajánlok mindenkinek! :)

5. Jane Austen - Meggyőző érvek
Ez a regény nem tetszett, annyira mint a többi az írónőtől - kicsit nehézkesebb volt a kezdés, a történet főszereplője se volt annyira a szívem csücske, de azért a végére megszerettem.

4. Allan Pease - Testbeszéd
Még valamelyik pedagógiás, vagy kommunikációs órára kellett olvasnom ezt a könyvecskét. Más mint amikről írni szoktam, de ezt is bátran ajánlom, mert tényleg érdekes és használható dolgok vannak benne.

3. Anne Rice - A hegedű
A Vámpírkrónikák (ami nagy-nagy kedvencem, csak még nem írtam róla :)) után kicsit furcsa volt Annetől egy nem vámpíros-boszorkányos könyvet olvasni (igaz itt is van természetfeletti). Egy gyászoló, depressziós hegedűművész a főszereplő, akit valószínűleg az írónő magáról (is) mintázott.

2. Maupassant - Szépfiú
A könyv elolvasása most még aktuálisabb, hiszen mostanában kerül a mozikba a Robert Pattinson főszereplésével készült film, (aminek egyes jelenteit Budapesten forgatták). Igaz hazai megjelenésről még semmi hír az imdb-n, de azért csak meg tudjuk nézni majd! :( De a könyv ettől függetlenül klasszikus! :)

1. Joanne Harris - Partvidékiek
Imádom J.H. könyveit, ez az egyik kedvencem - egy szigeten játszódik az egész, annyira megfogott a környezet, a zárt közösség világa és hagyományai. Na persze a cselekmény sem unalmas :)




Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.