Tasmina Perry - Örökösnők

Érdekes, hogy folyton panaszkodom (jó nem folyton! :D ), hogy nincs időm semmire, de a napokban mégis végigrágtam magam ezen a szupervastag könyvön! :)
A szerző Tasmina Perry (írtam már az Apuci lányai c. könyvéről), a két könyv hasonló, sőt az Örökösnőkben említés szintjén fel is tűnik egy-két szereplő az Apuci lányaiból!
A történet izgalmas, a felépítése hasonló az A.l-hoz: luxus-világ, a végén krismis-beütéssel.
A sztori középpontjában Adam Gold hipergazdag üzletember áll, a könyvben szereplő szép, gazdag és sikeres nők őt akarják behálózni: Karin Cavendish-nek sikerül, már az eljegyzésig is eljutnak kisebb-nagyobb döccenőkkel, de ...
Molly Sinclair egy exmodell, aki egy számító dög mellesleg, próbálja aláásni Karin kapcsolatát Adammel, de végül Adam Molly lányának, Summernek (aki nagyon szimpatikus figura) az ágyában köt ki. Mellettük még ott van Erin, aki írói ambíciókat dédelget, és valahogy Adam személyi asszisztense lesz (az ő karakterét is kedveltem). Közös ezekben a nőkben, hogy mind Adamaet akarja, valaki csak a pénzéért (vajon ki? csak nem Molly? :D ), és van aki szerelemből (Summer és Erin). Karin valahol Molly és Summerék között van, azt hiszem ő a tekintélyére, pénzére és talán a szerelmére is pályázott.
Egyszóval ez egy könnyed olvasmány (a hossza ellenére is! :) ), amibe könnyű belefeledkezni és kellően elvon a hétköznapi problémáktól.

4/5

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.