Charlain Harris - Inni és élni hagyni (TB 1)

"Az igaz barát nem iszik a barátjából Sookie Stackhouse pincérnő a louisianai Bon Tempsben. Csinos, de csendes lány, aki nem jár el szórakozni. Oka van rá. Sookie ugyanis olvas mások gondolataiban. Bill magas, sötét hajú, jóképű srác – és a lány egy árva szót sem hall a gondolataiból. Tehát pontosan az a fajta pasi, akire egész életében várt... Azonban Bill szörnyű titkot rejteget; ő ugyanis vámpír. Váratlanul Sookie egyik kolléganőjét megölik, nem is akárhogyan – miközben megátalkodott vámpírok csoportja veszi üldözőbe Billt. Az idegeneknek tervei vannak Sookie-val, a kérdés csupán az, ki tudja jobban és gyorsabban kihasználni emberfeletti képességeit. CHARLAINE HARRIS a világ sötét oldalára kalauzol minket. Magával ragadó bestsellerében mesterien népesíti be világunkat vámpírokkal, nem kevés humorral és izgalommal fűszerezve. „Anita Blake rajongói imádni fogják” – Publisher’s Weekly „Pikánsan pokoli” – Dallas Morning News" 

 Ma végeztem Charlaine Harris Inni és élni hagyni c. könyvével.
A sztori ismerős lehet a tvből is, az HBO-n fut True Blood címmel. Én a videán néztem meg az első részét, nem volt rossz, volt egy új szereplő Tara, akit még nem ismerhettem meg az első könyvből, de jópofa karakter, vicces beszólásai vannak.
Maga a könyv: a történet érdekes volt, vannak hasonlóságok a twilighttal, de mint már írtam korábbi postban is ez a történet korábbi mint Meyeré.
Anne Rice vámpírjai a nyerők még mindig. :D
De azért kíváncsi vagyok a folytatásra is!

Kiadó: Ulpius
Kiadás éve: 2009
Sorozat: True Blood sorozat 1.
Eredeti cím: Dead until dark
Oldalszám: 405
Ár: 3000
Borító: 5/5

Nincsenek megjegyzések:

Te mit gondolsz? :)

Üzemeltető: Blogger.